Fettuccine picant de scoici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați fettuccine cu scoici picant. O porție conține 293 de calorii , 18 g de proteine și 8 g de grăsimi . Această rețetă servește 6 și costă 2,57 USD per porție. Un amestec de scoici de dafin, unt, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 55% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fettuccine crem de scoici și mazăre , Fettuccine crem de scoici și mazăre și Fettuccine crem de scoici și mazăre .
Instrucțiuni
Gătiți fettuccine conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă, căliți morcovii în ulei timp de 4 minute.
Se adauga mazarea, ceapa si usturoiul; se caleste inca 3 minute sau pana cand morcovii sunt fragezi.
Scoateți legumele și păstrați la cald.
Scurge fettuccine și amestecă cu unt; tine de cald.
În tigaie, combinați vinul, apa, tarhonul, bulionul și cayenne. Se aduce la fierbere; adauga scoici. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 1 minut.
Combina amidonul de porumb si apa rece pana se omogenizeaza; se amestecă în tigaie. Se aduce la fierbere; gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până când sosul se îngroașă și scoicile sunt opace.
Adăugați pastele și legumele; căldură prin.