Fettuccine No-Fredo cu Broccoli și ciuperci saut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fettuccine No-Fredo cu Broccoli și ciuperci saut. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 277 calorii, 13g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,05 USD pe porție. Un amestec de sare, broccoli, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fettuccine Cauli-Fredo cu varză de Bruxelles și slănină, Fettuccine Cu Fasole & Broccoli & Ciuperci.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie antiaderentă periată sau pulverizată cu puțin ulei de măsline.
Adăugați cei 2 căței de usturoi și ciuperci și gătiți, amestecând, până când ciupercile încep să-și emane sucurile. Puteți preveni uscarea acestora păstrând tigaia acoperită între agitare. Când ciupercile devin suculente, adăugați vinul și sarea după gust. Gatiti doar pana cand vinul este absorbit si apoi dati deoparte, acoperit, pana cand este gata de servit. Paste: aduceți o oală mare cu apă la fierbere, adăugați fettuccina și sarea, dacă doriți, și setați un cronometru cu 3 minute mai puțin decât timpul indicat pe ambalaj. Când cronometrul se stinge, adăugați broccoli și gătiți timp de trei minute, sau până când pastele sunt al dente. (Pentru fettuccina mea, asta însemna că am gătit-o timp de 9 minute, am adăugat broccoli și am gătit-o încă 3.)
Scurgeți pastele și broccoli și readuceți-le în tigaie. Se amestecă sosul de conopidă și se servește acoperit cu ciuperci saut.