Fettuccine De Legume Alfredo
Reteta de legume Fettuccine Alfredo ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 20 de minute. Această rețetă servește 20 și costă 16 cenți pe porție. O porție conține 103 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fettuccine, brânză cremă philadelphia, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Creveți Și Legume Fettuccine Alfredo, Pui și legume Fettuccine Alfredo, și Fettuccine Alfredo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți crema de brânză, laptele și untul într-o cratiță medie. Gatiti la foc mic pana cand crema de branza este complet topita si amestecul este bine amestecat, amestecand frecvent.
Între timp, gatiti legumele în cratiță mare de apă clocotită 2 min.
Adăugați paste; gătiți încă 3 min.
Se pune într-un castron mare de servire.
Adăugați parmezan și piper negru în sosul de brânză cremă; se amestecă bine.
Se adaugă în amestecul de paste; Se amestecă ușor.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.