Fettuccine de creveți Scampi cu unt de Andouille

Fettuccine de creveți Scampi cu unt de Andouille
Creveți Scampi Fettuccine cu unt Andouille ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 39G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 652 calorii. Pentru 3,65 USD pe porție, primești un fel principal care servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați coniac, sare, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Creveți Scampi cu Fettuccine, Skillet creveți Scampi cu Fettuccine, și Unt Rumenit Creveți Scampi.

Instrucțiuni

1
Gatiti fettuccina conform instructiunilor pachetului. Într-o tigaie mare, gătiți și amestecați cârnații la foc mediu-mare până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți de pe foc; transferați jumătate din cârnați pe prosoape de hârtie pentru a le scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Așezați untul și cârnații scursi într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Scoateți într-un castron; acoperiți și refrigerați.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați prazul la cârnații rămași în tigaie; gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana cand prazul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Adăugați vinul, rachiul, sarea, boiaua și cayenne, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Aduceți la fierbere; gatiti pana cand lichidul este redus la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se amestecă creveții; gatiti 5-6 minute sau pana cand crevetii devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
9
Adăugați untul de andouille, amestecând doar până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
10
Scurgeți fettuccina; așezați pe un platou mare. Lingură amestec de creveți peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
11
Se presară pătrunjel și se servește cu pene de lămâie, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Michel Redde Sancerre Les Tuilieres. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Michel Redde Sancerre Les Tuilieres
Michel Redde Sancerre Les Tuilieres
Un Sancerre foarte abordabil, clasic: zesty cu un indiciu de iarbă, precum și fructe albe pe nas. Crocant pe gust, cuaciditate pronunțată, dar bine echilibrată.Se împerechează cu pește și preparate din carne albă.Amestec: 100% Sauvignon Blanc
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista