Fettuccine cu Pesto de mentă, nucă și Gorgonzola

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fettuccine cu Pesto de mentă, nucă și Gorgonzola. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 597 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați Brânză gorgonzola, sare kosher, bucăți de nucă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Gorgonzola-Fettuccine de nuc cu pesmet prăjit, Fettuccine cu Pesto de nuc-patrunjel, și Fettuccine cu Pesto de fistic-mentă și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele ca pachet directioneaza intr-o oala mare de apa clocotita sarata.
Între timp, puneți deoparte 3/4 cană de frunze mici de mentă ambalate slab. Puneți menta rămasă și 3/4 linguriță. sare, nuci, usturoi, parmezan, piper și ulei într-un robot de bucătărie. Pulsează doar până când este purificat grosier.
Transferați pesto într-un castron mare și amestecați gorgonzola și mascarpone.
Scurgeți pastele, economisind 1 cană de apă pentru paste, apoi transferați în bol cu pesto. Aruncați pentru a acoperi bine. Aruncați rapid cu frunze de mentă rezervate și adăugați puțină apă pentru paste, dacă este necesar, pentru o textură mai slabă.
Se servește imediat și se condimentează cu sare după gust.