Fettuccine cu cârnați, salvie și usturoi crocant

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fettuccine cu cârnați, salvie și usturoi crocant. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 771 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, cârnați de curcan, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Brânză de capră de dovleac Fettuccine Alfredo cu salvie prăjită crocantă, Fettuccine de ciuperci sălbatice cu cârnați de salvie de mere Afumați, și Fettuccine De Roșii Și Usturoi Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Între timp, topiți 1 lingură de unt cu ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Adăugați felii de usturoi și saut până la aur deschis, aproximativ 45 de secunde. Folosind lingura cu fante, transferați usturoiul în castron.
Creșteți căldura la mediu-mare; adăugați salvie în aceeași tigaie și amestecați până când începeți să crocanți, aproximativ 10 secunde.
Adăugați cârnați și saut până când se rumenesc și se rumenesc în pete, despărțindu-se cu furculița, aproximativ 8 minute.
Scurgeți pastele; adăugați pastele și restul de 1 lingură de unt în tigaie. Folosind clești, aruncați pastele cu amestec de cârnați.
Adăugați ardei roșu zdrobit, dacă doriți; condimentează după gust cu sare și piper.
Transferați pastele într-un castron mare. Se acoperă cu usturoi crocant și brânză Asiago rasă.
* Disponibil la unele supermarketuri și la magazinele de produse alimentare de specialitate și piețele italiene.