Fettuccine cu creveți, sparanghel și mazăre

Fettuccine cu creveți, sparanghel și mazăre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 726 calorii, 40g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $3.99 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ceapă verde, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fettuccine cu sparanghel și mazăre, Fettuccine cu mazăre, sparanghel și Pancetta, și Fettuccine Ușor Alfredo Cu Creveți Și Mazăre.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți fettuccina până la al dente.
Scurgeți; rezervați 1/2 cană din apa de gătit.
Între timp, într-o tigaie mare și adâncă, încălziți uleiul de măsline până când strălucește.
Adăugați creveții și usturoiul, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când creveții nu sunt destul de fierți, 2 minute.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați sparanghelul și gătiți la foc moderat până când este crocant-fraged, 2 minute; se transferă în farfurie.
Adăugați vinul și gătiți până aproape se evaporă.
Bateți smântâna și dați la fiert.
Adăugați pastele și apa de gătit rezervată în tigaie.
Adăugați scallionii, mazărea, creveții și sparanghelul, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, aruncând, până la crem, 2 minute. Se amestecă mărarul; servi.