Fettuccine cu anghinare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Fettuccine cu anghinare. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $1.59 pe portie. O porție conține 363 calorii, 10g de proteine, și 31g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coajă de lămâie, ulei de măsline, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Fettuccine Cu Anghinare, Fettuccine cu anghinare și fasole, și Fettuccine Cu Anghinare, Alune Și Smântână.
Instrucțiuni
Gatiti inimile de anghinare intr - o oala de 6 pana la 8 litri de apa sarata clocotita pana cand se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Transferați într-un castron cu o lingură cu fante. Întoarceți apa la fierbere.
Între timp, încălziți uleiul și untul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi sotati ceapa, sarea, piperul, fulgii de ardei roșu și coaja, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Se adauga anghinare si saut, amestecand ocazional, 3 minute. Se amestecă sucul de lămâie (după gust), apoi se ia de pe foc și se transferă amestecul într-un vas mare rezistent la căldură.
În timp ce anghinarea este saut, gătiți pastele în apă clocotită până la al dente. Rezervați 1 cană de paste-apă de gătit, apoi scurgeți pastele într-o strecurătoare și adăugați la amestecul de anghinare împreună cu 1/2 cană de apă rezervată.
Adăugați pătrunjel și brânză și aruncați pentru a combina. Condimentați pastele cu sare și subțiri cu apă de gătit rezervată suplimentară, dacă doriți.
Se servește cu brânză suplimentară pe lateral.