Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cremos Marsala Fettuccine. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 941 calorii. Pentru $5.15 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de jumătăți de piept de pui, boia de ardei, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cremă De Pui Marsala, Cremă De Pui Marsala, și Cremă De Pui Marsala.
Instrucțiuni
1
Așezați pieptul de pui între două foi de plastic greu (pungile de congelare resigilabile funcționează bine) pe o suprafață solidă și plană. Lăsați ferm puiul cu partea netedă a unui ciocan de carne la o grosime de aproximativ 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko
2
Bateți împreună făina, boiaua, piperul cayenne, sarea și piperul negru într-un castron puțin adânc. Apăsați fiecare piept de pui în amestecul de făină pe ambele părți. Atingeți excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți uleiul de măsline și 1 lingură de unt într-o tigaie la foc mediu până când untul degajă un parfum ușor prăjit și prăjiți puiul până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Pune deoparte. Topiți încă 1 lingură de unt în tigaie și gătiți și amestecați ceapa până devine translucidă, aproximativ 5 minute; amestecați ciupercile shiitake, ciupercile de stridii, ciupercile cremini și usturoiul și gătiți până când ciupercile și-au dat sucul și au început să se rumenească, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ciuperci De Stridii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați fettuccini și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Așezați pastele într-un vas de servire și aruncați cu 2 linguri de unt; condimentează după gust cu sare și piper negru și păstrează la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
7
După ce sucurile de ciuperci s-au evaporat, turnați vinul Marsala în sos și răzuiți și dizolvați orice bucăți de aromă rumenite în fundul tigaiei. Întoarceți focul la mare și amestecați până când jumătate din vin se evaporă, aproximativ 3 minute; se amestecă mascarpone, muștar Dijon și bulion de pui; gatiti, amestecand continuu, pana cand sosul s-a ingrosat usor, inca 3 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut; întoarceți pieptul de pui gătit în sos. Gatiti pana cand sucurile de pui se limpezesc si sosul s-a ingrosat, aproximativ 5 minute. Se amestecă pătrunjelul.