Fettuccine Bombay
Fettuccine Bombay ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 658 calorii. Dacă aveți conserve de roșii, ulei de măsline, fettuccină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza pudra de curry ai putea urma acest curs principal cu Curry înghețată cu Mango și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Bombay Veg Sandwich, Pui Bombay, și Bombay Aloo.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fierbere rulantă la foc mare; adăugați fettuccina și reveniți la fierbere. Gatiti descoperit pana cand pastele au fiert, dar este inca ferm la muscatura, aproximativ 8 minute; se scurge.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare sau wok la foc mediu-mare. Prăjiți semințele de chimen în uleiul fierbinte până când încep să apară, 2 până la 3 minute. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in ulei pana se rumenesc usor, aproximativ 5 minute.
Adăugați puiul și continuați să gătiți până când puiul este gătit, 4 până la 5 minute. Condimentează cu 1 lingură de pudră de curry; gătiți și amestecați încă 3 până la 4 minute.
Se toarnă roșiile tăiate cubulețe peste amestec și se reduce focul la minim. Se amestecă pasta de roșii și restul de 1 lingură de pudră de curry. Simmer 15 minute.
Amestecați pastele fierte în sos pentru a acoperi. Se fierbe 2 până la 5 minute, până când pastele sunt reîncălzite.