Fettuccine Alfredo cu pui
Reteta Fettuccine Alfredo cu pui ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 25 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 71 calorii. Această rețetă servește 25. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, brânză philadelphia neufchatel, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fettuccine De Pui Alfredo, Fettuccine De Pui Alfredo, și Fettuccine De Pui Alfredo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
Între timp, gătiți puiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 5 până la 7 min. sau până se termină, amestecând ocazional.
Se amestecă făina și bulionul în aceeași tigaie cu biciul. Se amestecă Neufchatel, 2 linguri. Parmezan, praf de usturoi și piper; gatiti 2 min. sau până când amestecul fierbe și se îngroașă, amestecând continuu. Se amestecă puiul.
Scurgeți pastele; se pune într-un castron mare.
Adăugați amestec de pui; aruncați pentru a acoperi.
Se presară cu parmezan rămas.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.