Fettuccine Alfredo cremoasă cu pui și ardei gras
Fettuccine cremos Alfredo cu pui și ardei gras necesită aproximativ 27 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.46 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție conține 893 calorii, 43G de proteine, și 50g de grăsime. 62 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de jumătăți de piept de pui, ardei gras, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este minunat. Încercați Fettuccine Cremoase Alfredo, Nord-Vest Cremos Afumat Somon Fettuccine Alfredo, și Salată cremoasă de Paste cu slănină, mazăre și ardei gras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti fettuccine conform instrucțiunilor pachetului într-o oală mare.
Scurgeți și reveniți la oală; acoperiți pentru a se încălzi.
Topiți untul la foc mediu într-o tigaie mare.
Adăugați pui; gătiți timp de 3 până la 4 minute sau până când sunt fierte și nu rămâne roz.
Scoateți cu lingura cu fante.
Adăugați ardeii grași în tigaie; gătiți timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Adăugați usturoiul în tigaie; gătiți încă 1 minut.
Adăugați frișcă, sare și piper negru la tigaie; aduceți la fierbere. Se fierbe ușor, neacoperit, timp de 2 până la 3 minute sau până când amestecul începe să se îngroașe.
Se ia de pe foc; adăugați 2/3 cană parmezan și pui fiert.
Adăugați fettuccina gătită în tigaie; amestecați ușor.
Se servește cu parmezan suplimentar și busuioc proaspăt.
[Sfat de curățare: după ce soba este rece, ștergeți orice stropi de ulei sau scurgeri cu șervețele dezinfectante Clorox*.]