Fettuccine Alfredo
Fettuccine Alfredo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1126 calorii, 23g de proteine, și 81g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați piper proaspăt crăpat, parmigiano-reggiano, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Fettuccine Alfredo, Fettuccine Alfredo, și Fettuccine Alfredo.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați făina și sarea; formați-vă într-o movilă pe suprafața de lucru și faceți o fântână în centru.
Adăugați ouă întregi, gălbenușuri și 1 lingură de ulei de măsline în fântână și bateți ușor cu o furculiță. Trageți treptat făina din peretele interior al puțului într-o mișcare circulară. Utilizați 1 mână pentru amestecare și cealaltă pentru a proteja peretele exterior. Continuați să încorporați toată făina până când formează o bilă. Frământați și pliați aluatul până când este elastic și neted, acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 10 minute.
Ungeți suprafața cu uleiul de măsline rămas și înfășurați aluatul în folie de plastic; lăsați să se odihnească aproximativ 30 de minute pentru a permite glutenului să se relaxeze. Împărțiți bila de aluat în secțiuni mici, acoperiți și rezervați aluatul pe care nu îl utilizați imediat pentru a preveni uscarea acestuia. Formați aluatul într-un dreptunghi și rotiți-l prin mașina de paste, de 2 sau 3 ori, la cea mai largă setare. Trageți și întindeți foaia de aluat cu palma mâinii pe măsură ce iese din role. Reduceți setarea și rotiți aluatul din nou, de 2 sau 3 ori. Continuați să strângeți și să rulați până când foaia are o grosime de aproximativ 1/4 inci. Rețineți că pastele prea groase au un gust gumos.
Tăiați foaia lungă în bucăți viabile de 18 inci. Acum, folosind atașamentul de tăiere fettuccine, treceți foile prin fanta de tăiere. Praf taiteii și o foaie de copt cu făină de porumb. Înfășurați firele într-un cuib. Se lasă să se usuce aproximativ 10 minute înainte de gătit.
Încălziți smântâna grea la foc mic-mediu într-o tigaie adâncă.
Adăugați untul și bateți ușor pentru a se topi.
Se presară brânză și se amestecă pentru a încorpora. Condimentează cu piper negru proaspăt crăpat. Într-un vas mare, gătiți pastele în multă apă sărată clocotită timp de 3 minute. Scurgeți rapid pastele și adăugați-le în tigaia sotată, aruncați ușor tăiței pentru a acoperi în Alfredo.
Transferați pastele într-un bol cald de servire. Se acoperă cu mai multă brânză rasă și pătrunjel tocat.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)]()
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată boabe proaspete, cu indicii de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Wine Spectator