Fettuccine Alfredo
Fettuccine Alfredo ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Acest curs principal are 335 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte evaporat, coajă de lămâie, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, care nu este atât de super. Încercați Fettuccine Alfredo, Fettuccine Alfredo, și Fettuccine Alfredo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți conopida, bulionul și 1 cană de apă într-un vas mic; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reglați căldura pentru a menține un foc mic și gătiți până când conopida este foarte moale, 25 până la 30 de minute.
Scoateți din căldură și răciți 5 minute. Curățați cu grijă conopida și tot lichidul într-un blender până când este foarte neted; deoparte.
Între timp, aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată și gătiți pastele până la al dente, 8 minute.
Scurgeți bine, rezervând aproximativ 1 cană apă de gătit pentru paste.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați piureul de conopidă și laptele evaporat și aduceți la foc mic. Gatiti pana se ingroasa usor, 5 minute si condimentati cu sare si piper. Se amestecă mazărea până se încălzește, 2 minute. Aruncați pastele fierte, parmezanul și aproximativ 1/2 cană de apă pentru paste până când tăiței sunt acoperiți, dar sosul este încă slăbit.
Se ia de pe foc și se aruncă untul, pătrunjelul tocat și coaja de lămâie. (Dacă sosul pare gros,reglați consistența cu apa rămasă de paste).
Serviți imediat presărat cu pătrunjel tocat.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon