Feta și măsline marinate de Ni Cormoroise cu Pitas la grătar

Fetan și măsline marinate ni Aproximaloise cu Pitas la grătar ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 226 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, la douăsprezece pitas, măsline ni arrocoise și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sparanghel la grătar cu ardei roșii prăjiți marinați, măsline Fetan și Kalamatan, Măsline Marinate Și Feta, și Fetan și măsline marinate cu citrice.
Instrucțiuni
Cu un cojitor de legume îndepărtați 4 benzi largi coaja de la lămâie. Tăiați subțire usturoiul. Rupeți rozmarinul și cimbrul în bucăți de 1 inch și înjumătățiți frunzele de dafin. Într-un mic recipient etanș se amestecă împreună toate ingredientele marinate-măsline. Marinați măslinele, acoperite și refrigerate, cel puțin 2 ore și până la 1 lună.
Puneți feta pe un platou și turnați măsline și marinată peste el. Periați ușor pitas cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grill pitas pe un set de rafturi de 5 până la 6 inci peste cărbuni strălucitori de aproximativ 1 minut pe fiecare parte. (Alternativ, grătați pitas într-o tigaie fierbinte, bine condimentată, la foc moderat.)
Serviți pitas cald cu feta și măsline.
Serviți sulițe de castraveți pe lateral.