Feta și arpagic pui sparanghel puf Tarte

Feta și arpagic pui sparanghel puf Tarte
O porție conține 259 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 868 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sfaturi de sparanghel, pui la rotisor, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Chiftele de pui-feta Make-Ahead cu iaurt de arpagic și morcovi, Puf De Cartofi De Arpagic Havarti, și Fistic Și Brânză De Capră De Arpagic Pe Napolitane De Foietaj.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. și pulverizați ușor o foaie mare de copt cu spray de gătit.Desfaceți aluatul de foietaj și așezați deasupra hârtiei pergament pe un blat. Folosind orice formator de tăietor de prăjituri pe care doriți (aproximativ 3 inci) tăiați 12-16 bucăți. În loturi, așezați bucăți de aluat tăiate pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie Cu PufAluat De Patiserie Cu Puf
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Coaceți timp de 15-18 minute sau până se umflă și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Se lasă să se răcească la temperatura camerei
4
Într-un castron mediu, amestecați împreună crema de brânză, feta, arpagicul, sarea și piperul până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Întindeți o lingură de amestec de brânză peste bucăți de foietaj și acoperiți cu bucăți de pui și sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Se servește la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista