Feta și arpagic pui sparanghel puf Tarte
O porție conține 259 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 868 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sfaturi de sparanghel, pui la rotisor, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Chiftele de pui-feta Make-Ahead cu iaurt de arpagic și morcovi, Puf De Cartofi De Arpagic Havarti, și Fistic Și Brânză De Capră De Arpagic Pe Napolitane De Foietaj.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. și pulverizați ușor o foaie mare de copt cu spray de gătit.Desfaceți aluatul de foietaj și așezați deasupra hârtiei pergament pe un blat. Folosind orice formator de tăietor de prăjituri pe care doriți (aproximativ 3 inci) tăiați 12-16 bucăți. În loturi, așezați bucăți de aluat tăiate pe foaia de copt pregătită.
Coaceți timp de 15-18 minute sau până se umflă și se rumenesc.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei
Într-un castron mediu, amestecați împreună crema de brânză, feta, arpagicul, sarea și piperul până se combină bine.
Întindeți o lingură de amestec de brânză peste bucăți de foietaj și acoperiți cu bucăți de pui și sparanghel.
Se servește la temperatura camerei.