O porție conține 259 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 868 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sfaturi de sparanghel, pui la rotisor, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Chiftele de pui-feta Make-Ahead cu iaurt de arpagic și morcovi, Puf De Cartofi De Arpagic Havarti, și Fistic Și Brânză De Capră De Arpagic Pe Napolitane De Foietaj.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. și pulverizați ușor o foaie mare de copt cu spray de gătit.Desfaceți aluatul de foietaj și așezați deasupra hârtiei pergament pe un blat. Folosind orice formator de tăietor de prăjituri pe care doriți (aproximativ 3 inci) tăiați 12-16 bucăți. În loturi, așezați bucăți de aluat tăiate pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie Cu Puf
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Rulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți timp de 15-18 minute sau până se umflă și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se lasă să se răcească la temperatura camerei
4
Într-un castron mediu, amestecați împreună crema de brânză, feta, arpagicul, sarea și piperul până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Întindeți o lingură de amestec de brânză peste bucăți de foietaj și acoperiți cu bucăți de pui și sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe