Feta și arpagic pui sparanghel puf Tarte

Feta și arpagic pui sparanghel puf Tarte
O porție conține 259 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 868 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sfaturi de sparanghel, pui la rotisor, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Chiftele de pui-feta Make-Ahead cu iaurt de arpagic și morcovi, Puf De Cartofi De Arpagic Havarti, și Fistic Și Brânză De Capră De Arpagic Pe Napolitane De Foietaj.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. și pulverizați ușor o foaie mare de copt cu spray de gătit.Desfaceți aluatul de foietaj și așezați deasupra hârtiei pergament pe un blat. Folosind orice formator de tăietor de prăjituri pe care doriți (aproximativ 3 inci) tăiați 12-16 bucăți. În loturi, așezați bucăți de aluat tăiate pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie Cu PufAluat De Patiserie Cu Puf
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Coaceți timp de 15-18 minute sau până se umflă și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
3
Se lasă să se răcească la temperatura camerei
4
Într-un castron mediu, amestecați împreună crema de brânză, feta, arpagicul, sarea și piperul până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Întindeți o lingură de amestec de brânză peste bucăți de foietaj și acoperiți cu bucăți de pui și sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
6
Se servește la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista