Feta Prăjită Și Mușcături De Sfeclă
Această rețetă servește 25. O porție conține 108 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați pâine, sfeclă, cremă de brânză philadelphia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de sfeclă prăjită cu spanac, Feta și nuci pecan prăjite, Sfeclă Chioggia Borani cu Fetan și semințe de susan prăjite, și Paste Golden Beet & Beet Greens cu Ricottan și brânză Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă pansamentul și muștarul cu sârmă până se amestecă bine.
Așezați sfecla și ceapa într-un castron mediu.
Adăugați jumătate din amestecul de pansament; aruncați pentru a acoperi.
Ungeți feliile de pâine cu amestecul de pansament rămas.
Așezați pe foaia de copt. Se fierbe 2 până la 2-1 / 2 min. sau până se prăjește ușor.
Se amestecă crema de brânză și brânza feta până se omogenizează bine.
Se întinde pe felii de pâine prăjită chiar înainte de servire; se acoperă cu sfecla și spanacul.