Feta Nuc Data Trabucuri
Feta nuc Data trabucuri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 128 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cremă de brânză, bucăți de nucă, feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Prosciutto Data Trabucuri Rețetă, Biscuiți De Curmale Și Nuci, și Fursecuri cu nucă și curmale.
Instrucțiuni
Pulse cremă de brânză, feta, nuci și curmale împreună într-un robot de bucătărie, oprindu-se ocazional pentru a răzui partea bolului, până când nucile sunt tocate mărunt și amestecul este bine combinat. Umplere rapidă prin congelare până la rece (pentru a fi mai ușor de manevrat), 15 până la 20 de minute în congelator.
Stivați 8 foi de filo și tăiați stiva transversal în 4 benzi (fiecare aproximativ 12 pe 4 inci), rezervând restul de filo pentru o altă utilizare.
Stivați benzi phyllo, apoi așezați stiva între foi de hârtie de ceară sau folie de plastic (pentru a împiedica uscarea phyllo) și acoperiți cu un prosop de bucătărie (pentru a ajuta la menținerea hârtiei sau a foliei de plastic la locul lor).
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in mijloc.
Așezați 1 foaie de phyllo cu un capăt scurt cel mai apropiat de dvs. pe o suprafață de lucru (păstrați foile rămase acoperite) și periați cu unt.
Rulați o lingură slabă de umplutură între mâini într-un bușten lung de 3 inci și așezați buștenul în centrul foii phyllo, paralel cu capătul scurt. Ori phyllo în jumătate, anexând jurnal, și perie cu unt.
Rulați o lingură slabă de umplutură între mâini într-un bușten lung de 3 inci și așezați buștenul în centrul foii phyllo, paralel cu capătul scurt. Ori phyllo în jumătate, anexând jurnal, și perie cu unt.
Începând de la capătul buștenilor, înfășurați produse de patiserie pentru a semăna cu un trabuc.
Transferați, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt ușor unsă cu unt.
Faceți mai multe rulouri, lăsând 1/2 inch de spațiu între trabucuri pe foaia de copt.
Coaceți până când phyllo este auriu, 15 până la 20 de minute.
* Umplerea poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.* Trabucurile necoapte se păstrează congelate până la 1 săptămână. Pentru a îngheța, puneți trabucurile pe o foaie de copt cu margini și congelați până când sunt foarte ferme, aproximativ 1 oră, apoi transferați într-o pungă de plastic sigilabilă. Când sunteți gata să coaceți, nu dezghețați.
Așezați trabucurile congelate pe o foaie de copt și puneți-le direct în cuptor timp de 20 până la 25 de minute.•Dacă utilizați phyllo congelat, asigurați-vă că urmați instrucțiunile producătorului pentru dezghețarea acestuia; dacă vă grăbiți și încercați să-l dezghețați prea repede, probabil că veți ajunge la o masă frustrantă de foi lipite sau o grămadă de bucăți.* Phyllo proaspăt care nu a fost niciodată înghețat este o încântare cu care să lucrezi; s-ar putea să-l găsești etichetat 'aluat de strudel'. Căutați-l pe piețele internaționale, grecești, din Orientul Mijlociu sau din Europa de Est.