Feta marinată și frigarui de măsline
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 55 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 59 de cenți pe porție. Un amestec de măsline, castraveți, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fetan marinat și frigarui de măsline, Frigarui Feta Marinat, și Pui marinat cu lămâie și frigarui de măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați semințele de fenicul, coaja de portocală și sucul și piperul. Amestecați ușor feta și marinați timp de 1 oră la temperatura camerei sau până la 3 ore la frigider. (Marinați peste noapte pentru a economisi timp.)
Așezați 1 frunză de mentă pe o frigăruie, aproximativ 3/4 inch în sus; adăugați 1 jumătate de măsline și 1 bucată de castraveți.
Puneți 1 cub de feta la capăt. Acestea pot fi făcute cu câteva ore în avans și păstrate la frigider până sunt gata de servire. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.