Festive Skillet Fructe De Mare Paella

Festive Skillet Fructe De Mare Paella
Festive Skillet fructe de mare Paella ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 328g de proteine, 168g de grăsime, și un total de 3947 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 1 și costă $ 22.31 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fasole, piper, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), Fructe De Mare Paella, și Fructe De Mare Paella.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Amestecați șofranul în bulionul de pui; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
șofranșofran
3
Tăiați jumătate din ardeiul roșu în fâșii subțiri; tocați restul de piper pe jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4
Se încălzește în tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu. Se amestecă ardeii tocați, roșiile, ceapa și usturoiul; gatiti 5 min. sau până când ardeii și ceapa sunt crocante-fragede, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați pui, cârnați, șuncă și slănină; se amestecă. Gatiti 10 min., amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Adăugați amestecul de pui; se amestecă bine. Se aduce la fierbere; se amestecă orezul. Se acoperă cu creveți, midii, fasole și fâșii de ardei roșu; acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
7
Scoateți din căldură.
8
Coaceți 20 min. sau până când midii se deschid și creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Lăsați să stea 5 min. înainte de servire. Aruncați orice midii nedeschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista