Fermă friptură de curcan cu sos de rozmarin

Fermă friptură de curcan cu sos de rozmarin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit de fermă cu sos de rozmarin. O porție conține 537 calorii, 73G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,67 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, amidon de porumb, stoc de curcan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Prăjiți piept de curcan cu sos de rozmarin, Friptură de curcan cu sos de cidru-rozmarin, și Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Îndepărtați gâtul, inima, pipota și ficatul din curcan. Rezervați gâtul, inima și pipota pentru stocul de curcan de casă; aruncați ficatul. Clătiți bine curcanul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
FicatFicat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Combinați ceapa, țelina, 1 lingură de rozmarin, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Umpleți cavitatea corpului cu amestec de ceapă. Legați capetele picioarelor cu sfoară. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
4
Așezați un suport de prăjire acoperit cu spray de gătit într-o tigaie de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Așezați curcanul, pieptul în sus, pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6
Se unge cu unt; se presară uniform cu 1 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Se toarnă 1 cană de curcan de casă în fundul tigaiei. Introduceți un termometru pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul. Acoperiți bine pieptul de curcan cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Turcia StocTurcia Stoc
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Coaceți la 325 timp de 2 ore, ungând cu 1/3 cană de curcan de casă la fiecare 30 de minute (1 1/3 căni în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Îndepărtați folia; coaceți încă 1 1/2 ore sau până când termometrul înregistrează 180, ungând cu 1/3 cană de curcan de casă la fiecare 30 de minute (2/3 cană în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Scoateți curcanul din cuptor; lăsați să stea 30 de minute. Aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
12
Turnați picăturile de tigaie în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica în vârf). Sigilați punga și decupați 1 colț inferior al sacului.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Scurgeți picăturile de tigaie într-o cană de măsurare, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere. Rezervați 2 linguri de grăsime și aruncați grăsimea rămasă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Combinați picăturile de tigaie cu 2 căni de curcan de casă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
15
Încălziți 2 linguri de grăsime rezervată în fundul tăvii de prăjire la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
16
Adăugați făina, amestecând cu un bici. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Se amestecă amestecul de picurare în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
17
Combinați apa și amidonul de porumb, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
18
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie, amestecând cu un tel. Se aduce la fierbere, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
19
Adăugați 1 lingură de rozmarin. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când sosul se îngroașă. Se amestecă 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
20
Serviți sosul cu curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate30
Revista