Ferma Pepperidge Carne De Vită Wellington

Ferma Pepperidge Carne De Vită Wellington
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete scoțiene, așa că încercați Pepperidge Farm limitrofe Wellington. Pentru $3.42 pe portie, obțineți un fel principal care servește 10. O porție conține 562 calorii, 22g de proteine, și 41G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați filet de vită, apă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Încercați Pepperidge Farm Sausalito Cookie-Uri, Umplutură De Nucă Portocalie: Pepperidge Farm Challenge, și Carne De Vită Wellington pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită într-o tigaie ușor unsă. Condimentați cu ardeiul negru, dacă doriți. Prăjiți la 425 de grade F timp de 30 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 130 de grade F. Acoperiți tigaia și dați-o la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
2
Dezghețați foaia de patiserie la temperatura camerei timp de 40 de minute sau până când este ușor de manevrat.
3
Încălziți cuptorul la 425 de grade F. amestecați oul și apa într-un castron mic cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Încălziți untul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați ciupercile și ceapa și gătiți până când legumele sunt fragede și tot lichidul se evaporă, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
7
Rulați foaia de patiserie într-un dreptunghi cu 4 inci mai lung și cu 6 inci mai lat decât carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Ungeți foaia de patiserie cu amestecul de ouă. Puneți amestecul de ciuperci pe foaia de patiserie până la 1 inch de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
9
Așezați carnea de vită în centrul amestecului de ciuperci. Începând de la părțile lungi, pliați patiseria peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
10
Așezați cusătura în jos pe o foaie de copt. Puneți capetele sub pentru a sigila.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
11
Ungeți patiseria cu amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
12
Coaceți timp de 25 de minute sau până când patiseria este aurie și un termometru pentru carne citește 140 de grade F. feliați și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Revista