Ferma Pepperidge Carne De Vită Wellington
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete scoțiene, așa că încercați Pepperidge Farm limitrofe Wellington. Pentru $3.42 pe portie, obțineți un fel principal care servește 10. O porție conține 562 calorii, 22g de proteine, și 41G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați filet de vită, apă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Încercați Pepperidge Farm Sausalito Cookie-Uri, Umplutură De Nucă Portocalie: Pepperidge Farm Challenge, și Carne De Vită Wellington pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea de vită într-o tigaie ușor unsă. Condimentați cu ardeiul negru, dacă doriți. Prăjiți la 425 de grade F timp de 30 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 130 de grade F. Acoperiți tigaia și dați-o la frigider timp de 1 oră.
Dezghețați foaia de patiserie la temperatura camerei timp de 40 de minute sau până când este ușor de manevrat.
Încălziți cuptorul la 425 de grade F. amestecați oul și apa într-un castron mic cu o furculiță.
Încălziți untul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare.
Adăugați ciupercile și ceapa și gătiți până când legumele sunt fragede și tot lichidul se evaporă, amestecând des.
Desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
Rulați foaia de patiserie într-un dreptunghi cu 4 inci mai lung și cu 6 inci mai lat decât carnea de vită.
Ungeți foaia de patiserie cu amestecul de ouă. Puneți amestecul de ciuperci pe foaia de patiserie până la 1 inch de margini.
Așezați carnea de vită în centrul amestecului de ciuperci. Începând de la părțile lungi, pliați patiseria peste carnea de vită.
Așezați cusătura în jos pe o foaie de copt. Puneți capetele sub pentru a sigila.
Ungeți patiseria cu amestecul de ouă.
Coaceți timp de 25 de minute sau până când patiseria este aurie și un termometru pentru carne citește 140 de grade F. feliați și serviți cald.