Ferma Benedict
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și masă primară de dimineață? Farmhouse Benedict ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 12. O porție conține 111 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pâine de porumb cu piper cald, garnituri: capere, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Mere La Fermă, Chowder De Șuncă De Fermă, și Rulouri De Fermă.
Instrucțiuni
Ungeți ușor o cratiță mare.
Adăugați apă la adâncimea de 2 inci în tigaie. Aduceți apa la fierbere; reduceți căldura și mențineți la foc mic. Sparge ouă, 1 la un moment dat, într-o farfurie; alunecare ouă, 1 la un moment dat, în apă, care deține ceașcă cât mai aproape posibil de suprafața apei. (Gătiți ouăle în loturi pentru a evita supraaglomerarea în tigaie.) Se fierbe 5 minute sau până se termină.
Îndepărtați ouăle cu o lingură cu fante. Tăiați marginile, dacă doriți.
Stivați 2 jumătăți de pâine de porumb cu ardei roșu pe 12 farfurii individuale de servire; acoperiți fiecare stivă cu 1 felie de slănină Canadiană, 1 ou pocat și aproximativ 1/4 cană de rozmarin Hollandaise.
Serviți imediat. Face 12 porții.