Fenicul copt și roșiile cu ierburi este un fără gluten, primar și vegan farfurie. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 102 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă, vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Branzino la cuptor cu sare cu citrice, fenicul și ierburi, Roșii Coapte Cu Parmezan Și Ierburi, și Ouă Coapte Cu Roșii, Ierburi Și Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați toate ingredientele într-un vas de copt de 11 x 7 inci, amestecând ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când feniculul este fraged, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii