Fenicul prăjit cu parmezan și cârnați

Fenicul prăjit cu parmezan și cârnați
Parmezan-și-cârnați umplute fenicul prăjit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 236 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți firimituri de pâine, stoc de curcan, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fenicul prăjit cu parmezan, Fenicul prăjit cu vinetă de parmezan, și Anghinare umplută cu cârnați de fenicul sălbatic al lui Nicholas Petti.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, aburiți feniculul, rădăcina se termină, până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Lasă să se răcească. Înjumătățiți becurile pe lungime și îndepărtați partea cea mai groasă a miezului.
3
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați cârnații, despărțindu-l cu o lingură de lemn și gătiți la foc moderat până nu rămâne roz, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
5
Adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa se inmoaie si carnatul se rumeneste, 5 minute. Amestecați firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Lasă să se răcească. Se amestecă brânza și pătrunjelul; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Ungeți un vas mare de copt din sticlă; se toarnă în stoc. Lucrând peste tigaie, apăsați două treimi din umplutură în straturile de fenicul. Aranjați feniculul în vasul de copt, tăiați-l cu fața în sus și acoperiți cu umplutura rămasă. Înclinați ușor feniculul în sus și stropiți 1/4 cană de ulei de măsline peste și între straturi. Acoperiți ușor cu folie și coaceți timp de 20 de minute sau până când feniculul este foarte fraged. Descoperiți și coaceți timp de 10 până la 15 minute mai mult sau până când lichidul din vas s-a evaporat și feniculul începe să se rumenească pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Poziționați un suport pentru cuptor la 10 centimetri de căldură și preîncălziți broilerul. Se fierbe feniculul până când toppingul se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Se servește fierbinte.
11
Faceți înainte: rețeta poate fi pregătită prin Pasul 3 la începutul zilei. Reîncălziți și fierbeți înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista