Fenicul prăjit cu parmezan și cârnați
Parmezan-și-cârnați umplute fenicul prăjit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 236 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți firimituri de pâine, stoc de curcan, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fenicul prăjit cu parmezan, Fenicul prăjit cu vinetă de parmezan, și Anghinare umplută cu cârnați de fenicul sălbatic al lui Nicholas Petti.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, aburiți feniculul, rădăcina se termină, până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Lasă să se răcească. Înjumătățiți becurile pe lungime și îndepărtați partea cea mai groasă a miezului.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare.
Adăugați cârnații, despărțindu-l cu o lingură de lemn și gătiți la foc moderat până nu rămâne roz, 5 minute.
Adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa se inmoaie si carnatul se rumeneste, 5 minute. Amestecați firimiturile de pâine.
Lasă să se răcească. Se amestecă brânza și pătrunjelul; condimentează cu sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 42
Ungeți un vas mare de copt din sticlă; se toarnă în stoc. Lucrând peste tigaie, apăsați două treimi din umplutură în straturile de fenicul. Aranjați feniculul în vasul de copt, tăiați-l cu fața în sus și acoperiți cu umplutura rămasă. Înclinați ușor feniculul în sus și stropiți 1/4 cană de ulei de măsline peste și între straturi. Acoperiți ușor cu folie și coaceți timp de 20 de minute sau până când feniculul este foarte fraged. Descoperiți și coaceți timp de 10 până la 15 minute mai mult sau până când lichidul din vas s-a evaporat și feniculul începe să se rumenească pe fund.
Poziționați un suport pentru cuptor la 10 centimetri de căldură și preîncălziți broilerul. Se fierbe feniculul până când toppingul se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Faceți înainte: rețeta poate fi pregătită prin Pasul 3 la începutul zilei. Reîncălziți și fierbeți înainte de servire.