Fenicul la grătar și Radicchio

Fenicul la grătar și Radicchio ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 191 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, bulbi de fenicul, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este minunat. Rețete similare sunt Salată de Radicchio și fenicul (Insalata di radicchio e finocchio), Salată de fenicul, Radicchio și andive, și Salată de Radicchio, ridiche și fenicul.
Instrucțiuni
Tăiați bulbii de fenicul pe lungime în felii groase de 1/2 inci, păstrând intact miezul (capătul rădăcinii).
Tăiați radicchio în optimi, păstrând intact miezul (capătul rădăcinii).
Așezați fenicul și radicchio într-un singur strat într-o tigaie cu jeleu căptușită cu folie de aluminiu.
Bateți împreună sucul de portocale, următoarele 3 ingrediente și 1/2 linguriță. sare. Treceți treptat în ulei. Rezervați 1/2 cană vinetă pentru utilizare ulterioară.
Stropiți vinaigreta rămasă peste fenicul și radicchio și presărați cu restul de 1/4 linguriță. sare.
Înveliți grătarul de gătit rece cu spray de gătit și așezați-l pe grătar. Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-înalt).
Așezați fenicul pe grătarul de gătit și grătarul, acoperit cu capac de grătar, 5 până la 7 minute pe fiecare parte; îndepărtați feniculul.
Adăugați radicchio și grătar, acoperit cu capac de grătar, 1 până la 2 minute. Aruncați fenicul și radicchio cu vinetă rezervată de 1/2 cană.