Fenicul la grătar și ceapa roșie cu sos de lămâie

Fenicul la grătar și ceapa roșie cu pansament cu lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție conține 188 calorii, 1g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți bulbi de fenicul, suc de lămâie, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Pui de lămâie la grătar cu fenicul și ceapă, Salată spaniolă de portocale, fenicul, ceapă roșie și mentă cu pansament, și Verdeață Amară, Fenicul Și Ceapa Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Bateti impreuna primele 4 ingrediente.
Bateți 1/3 cană de ulei de măsline până la amestec. Pune deoparte.
Tăiați frunzele de fenicul pentru a măsura 1/4 cană. Pune deoparte.
Tăiați tulpinile din fenicul.
Tăiați becurile de fenicul în jumătate vertical, aruncând miezurile.
Tăiați fiecare jumătate în felii de 1/4 inci pe lungime. Cojiți ceapa și tăiați-o pe jumătate pe lungime.
Tăiați fiecare jumătate în felii de 1/4 inci pe lungime.
Combinați fenicul și ceapa într-un castron mare.
Stropiți 2 linguri ulei de măsline peste legume; aruncați bine.
Așezați amestecul de fenicul într-un coș de grătar. Grătar, acoperit, la foc mediu-mare (350 până la 40
13 minute sau până la crocant-fraged, întorcându-se după 6 minute.
Adăugați legume și frunze de fenicul la amestecul de suc de lămâie; aruncați bine.
Sfat: folosiți un coș de grătar cu deschideri mici pentru a împiedica feliile de legume să cadă prin grătarul.