Fenicul Dauphinoise
Feniculul Dauphinoise este un fără gluten garnitură. O porție conține 337 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 1,02 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 21 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cartofi, bulb de fenicul, cremă dublă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Somon Saucy, fenicul și cartofi gratin Dauphinoise, Cartofi dauphinoise, și Butternut Dauphinoise.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Puneți cartofii, feniculul și usturoiul într-o tigaie medie antiaderentă.
Se toarnă lapte și smântână dublă, se condimentează bine și se fierbe ușor, acoperit, timp de 10 minute, amestecând la jumătate, până când cartofii sunt doar fragezi.
Împărțiți amestecul între 2 ramekine mici (aproximativ 150 ml) cu unt și împrăștiați cu parmezan.
Coaceți timp de 40 de minute până când cartofii sunt aurii și fragezi când sunt străpunși cu un cuțit. Tăiați frunzele de fenicul rezervate înainte de servire.