Fenicul Cu Parmigiano Și Lămâie

Fenicul Cu Parmigiano Și Lămâie
Fenicul cu Parmigiano și lămâie este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 176 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Martha Stewart are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulbi de fenicul, parmezan, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Chard Curcubeu Cu Lămâie, Fenicul Și Parmigiano, Salată de fenicul, portocale și Parmigiano, și Salată De Rucola, Fenicul Și Parmigiano Reggiano pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista