Fenicul Cu Parmigiano Și Lămâie
Fenicul cu Parmigiano și lămâie este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 176 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Martha Stewart are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulbi de fenicul, parmezan, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Chard Curcubeu Cu Lămâie, Fenicul Și Parmigiano, Salată de fenicul, portocale și Parmigiano, și Salată De Rucola, Fenicul Și Parmigiano Reggiano pentru rețete similare.