Fenicul copt cu Gorgonzola
Feniculul copt cu Gorgonzola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 99 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, firimituri de pâine, bulion de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Salată de varză de iarnă + verdeață de sfeclă cu pere, Gorgonzolan și fenicul, Salată De Pere Și Gorgonzola La Cuptor, și Gorgonzola cartofi coapte de două ori cu slănină.
Instrucțiuni
Clătiți fenicul. Tăiați tulpinile și rezervați aproximativ 1 cană din frunzele verzi fragede. Îndepărtați orice vânătăi sau zone cu aspect uscat din fenicul.
Tăiați fiecare bec în jumătate din tulpină prin capătul rădăcinii.
Puneți bucățile de bulb de fenicul într-o tigaie de 10 inch și adăugați bulion. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe până când feniculul este fraged când este străpuns, 20 până la 25 de minute.
Transferați feniculul într-o caserolă superficială, cu lățimea de 9 până la 10 inci; așezați partea tăiată în sus.
Se fierbe bulionul, neacoperit, la foc mare până se reduce la aproximativ 1/2 cană. Se amestecă aproximativ jumătate din frunzele de fenicul. Amestec de lingură uniform peste fenicul.
Mash brânză cu pesmet. Dot amestec uniform peste fenicul. Dacă faceți înainte, acoperiți și răciți până la 1 zi. De asemenea, înfășurați frunzele de fenicul rămase într-un prosop, sigilați într-o pungă de plastic și răciți.
Coaceți caserola, neacoperită, la 375 grade F (190 grade C) până când brânza începe să se rumenească și feniculul este fierbinte, aproximativ 20 de minute. Puneți frunzele rămase în jurul fenicului. Condimentează după gust cu sare.