Fenicul Copt Crocant
Fenicul copt crocant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 178 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați vin, ulei de măsline, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Fenicul crocant la cuptor al revistei Food & Wine, Salată Crocantă De Portocale De Fenicul, și Salată Crocantă De Varză De Iarnă Și Fenicul.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pe 2 foi mari de copt cu margini, stropiți feniculul cu 1/2 cană de ulei de măsline; condimentează cu sare și piper.
Coaceți timp de 45 de minute, până se înmoaie.
Se lasă să se răcească 30 de minute.
Într-o tigaie, prăjiți panko-ul la foc moderat până devine auriu, 3 minute.
Se transferă într-un castron; se amestecă brânza și făina.
În aceeași tigaie, topiți untul.
Adăugați usturoiul, șalota și cimbru și gătiți la foc moderat până când usturoiul se înmoaie, 5 minute; se adaugă la panko. Se amestecă restul de 1/2 cană de ulei și pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 40
Întindeți jumătate din fenicul într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 9 x 13 inci.
Se toarnă vinul peste fenicul, apoi se presară jumătate din panko deasupra. Repetați cu restul de fenicul și panko. Acoperiți și coaceți timp de 20 de minute, apoi scoateți folia și coaceți timp de 10 minute mai mult, până când toppingul este rumenit și crocant.