Fenicul caramelizat și ceapă
Fenicul caramelizat și ceapa este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 237 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 328 ar spune că a lovit locul. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de unt, bulbi de fenicul, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Încercați Fenicul Cu Ceapă Caramelizată, Medalion de porc cu ceapă caramelizată și fenicul, și Spanac Cremă Cu Ceapă Caramelizată, Usturoi Și Fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare, neacoperită, largă, la foc mediu.
Adăugați feniculul feliat și ceapa și amestecați pentru a acoperi. Se amestecă ocazional.
După aproximativ 10 minute, presărați ceapa și feniculul cu sare. Reduceți temperatura la mediu.
Doriți să găsiți un echilibru între a permite tigaiei să se încălzească suficient, astfel încât o oarecare caramelizare (când zaharurile naturale din ceapă și fenicul încep să se rumenească) și a împiedica oala să se încălzească atât de mult încât ceapa și feniculul să se usuce.
Dacă devine o problemă, puteți adăuga câteva linguri de apă în tigaie pentru a ajuta ceapa și feniculul să nu se usuce prea mult.
Răzuiți bucățile rumenite: amestecați ocazional, răzuind orice bucăți rumenite din partea de jos a tigaiei. Rețineți că bucățile rumenite sunt cele mai gustoase părți.
Gatiti inca 30 de minute pana la o ora, in functie de cat de mult va grabiti si de cat de caramelizat doriti sa fie amestecul dvs. Cu cât gătiți mai mult, cu atât mai caramelizat și rumenit.
Testați gustul pe parcurs pentru a vedea dacă gătitul a fost suficient pentru gustul dvs.
Apropo, ceapa și feniculul vor avea multă aromă fără a fi nevoie să fie complet gătite și rumenite peste tot.
Aruncați cu parmezan, pătrunjel, lămâie: când este gata de servit, scoateți-l de pe foc și aruncați parmezanul proaspăt ras, pătrunjelul tocat, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Gustați și adăugați mai mult suc de lămâie, dacă este necesar.
Serviți singur ca parte a puiului sau a fructelor de mare, sau pe biscuiți sau baghetă prăjită feliată subțire pentru un crostini. Îl puteți folosi și ca umplutură pentru o tartă rustică.