Fenicul Caramelizat Portocaliu-Balsamic

Fenicul Caramelizat Portocaliu-Balsamic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fenicul caramelizat portocaliu-Balsamic. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 80 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare kosher, căței de usturoi, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Pui și fenicul caramelizat cu rozmarin portocaliu, Salată de fenicul cu vinetă portocalie-balsamică, și Halibut Pacific cu fenicul caramelizat, măsline negre, coajă de portocală și mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare bulb de fenicul în jumătate prin capătul rădăcinii; tăiați fiecare jumătate în sferturi pentru a forma 32 de bucăți totale. Se toacă 1 lingură de frunze; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați 8 bucăți de fenicul într-un singur strat în tigaie; presărați uniform cu 1/2 linguriță de zahăr. Gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți feniculul din tigaie; recoatați tigaia cu spray de gătit. Repetați procedura cu fenicul rămas și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Întoarceți feniculul în tigaie. Se amestecă bulionul și ingredientele rămase; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 38 de minute sau până când feniculul este crocant-fraged și lichidul este aproape evaporat, întorcându-se ocazional. Sus cu frunze de fenicul rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista