Felii De Mandarină Braconate
Feliile de mandarină braconate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 38 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 176 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vin, suc de lămâie, portocale mandarine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tangerine-tartele de curmale cu frisca de Zara si Granita de mandarine, Tort alimentar Tangerine Angel cu glazură de mandarină, și Semifreddo De Mandarină (Sufleu De Mandarină Congelat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F cu suportul în mijloc.
Feliați mandarine (inclusiv coaja) transversal de aproximativ 1/4 inch grosime.
Îndepărtați și aruncați orice semințe, apoi aranjați mandarinele într - un vas de copt de 13 x 9 inci, suprapunându-se dacă este necesar.
Aduceți zahărul și apa la fiert într-o cratiță mică, amestecând ocazional, apoi fierbeți 2 minute. Se amestecă vinul și sucul de lămâie și se întoarce la foc mic.
Așezați o foaie de hârtie pergament direct peste fructe pentru a se menține scufundată, apoi braconați în cuptor până se înmoaie, dar nu se destramă, 1 până la 1 1/2 ore. Aruncați pergamentul și fructele reci la cald sau la temperatura camerei.
Mandarinele pot fi braconate cu 3 zile înainte și răcite în sirop. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.