Felie ușoară de brânză și ceapă

Felie ușoară de brânză și ceapă
Brânză ușoară și felie de ceapă este un lacto ovo vegetarian felul principal. O porție conține 564 calorii, 16g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la BBC Good Food necesită coacerea cartofului, Cheddar Matur, pachet de foietaj cu unt și ou. 189 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Crab, ceapă de primăvară și felie de pancetta, Runde Ușoare De Brânză De Ceapă, și Ușor Felie & Coace Cookie-Uri.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Fierbeți cartofii timp de 15 minute până se înmoaie, apoi scurgeți bine și zdrobiți puțin. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3
Se amestecă brânza, cayenne și ceapa cu cartofii zdrobiți și se amestecă pentru a face o umplutură modelabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Întindeți patiseria într-un dreptunghi de aproximativ 25 x 35cm. Ridicați cu grijă pe o foaie de copt și periați peste tot cu ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Apăsați amestecul de brânză de-a lungul uneia dintre laturile lungi ale patiseriei, lăsând 2 cm de patiserie liberă pe o parte pentru sigilare, iar jumătate din patiserie goală pe cealaltă parte pentru a se plia mai târziu. Îndoiți patiseria peste umplutură și apăsați marginile împreună, înainte de a tăia cu un cuțit și de a sigila bine apăsând marginile cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Ungeți cu ou și coaceți timp de 30 de minute. Se răcește, apoi se feliază și se servește cu ceapă roșie caramelizată. Se poate face cu 1 zi înainte
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Revista