Felie de turtă dulce cu prune Oaty

Felie de turtă dulce cu prune Oaty
Dacă aveți aproximativ 50 minute pentru a petrece în bucătărie, Oaty prune turtă dulce felie ar putea fi un minunat lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 230 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, făină, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Felie de prune și migdale, Felie de pere și turtă dulce cu capul în jos, și Brioșe Oaty.

Instrucțiuni

1
Ungeți o formă de tort de 17 x 23 cm și tapetați cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
2
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Topiți untul, zahărul și siropul împreună într-o tigaie mare. În timp ce așteptați, pietruiți și sfărâmați prunele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Când ingredientele pentru tigaie sunt netede, amestecați făina, praful de copt, sarea de linguriță, ghimbirul, ovăzul și ouăle, apoi bateți până la uniformizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se toarnă toate, cu excepția a aproximativ 2 linguri de aluat în forma pregătită, apoi se împrăștie aluatul cu prunele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
6
Pentru topping, lucrați făina suplimentară și ovăzul în cele 2 linguri de aluat rezervate pentru a face un aluat asemănător flapjack. Zdrobiți acest lucru peste tablă și împrăștiați cu ghimbirul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
7
Coaceți timp de 30 de minute sau până devine auriu și înviat, apoi răciți complet în cutie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Tăiați în pătrate.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru turtă dulce. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista