Felie de ton și porumb dulce
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru cutia de rețete, tonul și felia de porumb dulce ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 1,32 USD pe porție. O porție conține 587 calorii, 12g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pachet de foietaj gata laminat, cheddar, arpagic și CR aproxormme fra aproxormche. 70 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Coacerea Pastelor Cu Porumb Dulce Cu Ton, Salată de ton, fasole și porumb dulce, și Clătite cu ton și porumb dulce.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Așezați patiseria pe o foaie de copt. Ciupiți marginile pentru a forma o margine, apăsând ferm în colțuri. Înțepați Centrul peste tot cu o furculiță și introduceți cuptorul timp de 10-15 minute.
Între timp, amestecați tonul și porumbul dulce într-un castron și condimentați.
Scoateți patiseria din cuptor, apăsând centrul în jos cu spatele unei furculițe, deoarece va fi umflat puțin.
Întindeți crme frache peste centru, lingurați amestecul de ton deasupra, apoi presărați peste brânză.
Coaceți încă 10-15 minute, până devin aurii, umflate și fierte.
Se presară cu arpagic și se taie în sferturi.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah