Feliați și coaceți Sandies cu unt de arahide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați felii și coaceți Sandies cu unt de arahide. Această rețetă face 24 de porții cu 73 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort Icebox cu felie și se coace Sandies unt de arahide, Sandwich-uri inghetata cu felie și se coace Sandies unt de arahide, și Feliați și coaceți cookie-urile cu unt de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol mediu.
Combinați untul, untul de arahide și zahărul brun într-un alt bol mediu. Bateți cu un mixer electric până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute.
Așezați-l pe o bucată de folie de plastic de aproximativ 18 centimetri lungime. Folosiți-vă mâinile pentru a bate aluatul într-un buștean de aproximativ 7 inci lungime și 2 inci în jur.
Rotiți folia de plastic în jurul aluatului. Răsuciți ambele capete ale învelișului, ca o bomboană, și strângeți ambele părți până când jurnalul de aluat este compact și înfășurat strâns (acest lucru ar putea determina aluatul să se micșoreze până la un jurnal de 6 inci în loc de un jurnal de 7 inci, dar este în regulă). Puneți capetele răsucite sub aluat și dați-le la frigider până când sunt ferme, cel puțin 2 ore.
Când sunteți gata să coaceți prăjiturile, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F și aranjați 2 rafturi în mijlocul cuptorului. Aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Scoateți folia de plastic din aluat și folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia aluatul în runde groase de 1/8 inci.
Așezați rundele la aproximativ 1 inch distanță pe foile de copt, aproximativ 12 fursecuri pe foaie de copt. Apăsați un arahide înjumătățit în centrul fiecărui cookie. Dacă aluatul este încă foarte rece, s-ar putea să se crape ușor în jurul arahidei. Pur și simplu folosiți degetul pentru a împinge ușor aluatul înapoi.
Coaceți prăjiturile până când marginile se rumenesc foarte ușor, 10 până la 12 minute. La jumătatea gătitului, rotiți foile de copt față în spate și de sus în jos.
Răciți ușor prăjiturile pe foile de copt timp de 5 minute, apoi transferați-le într-un suport de răcire și răciți-le complet.