Feliați și coaceți pâine scurtă de nucă de cocos
Slice-and-Bake Shortbread de nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 639 calorii, 6g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Încercați Heath Bar Slice ' n coace cookie-uri Shortbread pentru # Baketogether, Felie De Nucă De Cocos Și Cookie-Uri De Coacere, și Cookie-uri de felie și coacere de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând până când amestecul este neted. Se amestecă nuca de cocos și vanilia.
Se amestecă împreună făina, praful de copt și sarea. Se adaugă treptat în amestecul de unt, bătând la viteză mică până se omogenizează.
Formați aluatul în bușteni de 3 (10 inci); înfășurați buștenii separat în hârtie de ceară și răciți 4 ore.
Tăiați fiecare buștean în 28 de felii și așezați felii la o distanță de 1 inch pe foi de copt ușor unse.
Coaceți la 350 timp de 10 până la 12 minute sau până când marginile sunt aurii. Se răcește pe rafturi de sârmă.