Feijoada (Tocană Braziliană De Fasole Neagră)

Feijoada (Tocană Braziliană De Fasole Neagră)
Feijoada (tocană braziliană de fasole neagră) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 286 calorii, 18g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore. 410 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați jareți de șuncă, ulei de măsline, coriandru măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Feijoada, Tocană Braziliană De Fasole Neagră, Feijoada braziliană {carne de porc gătită lent și tocană de fasole neagră}, și Tocană Braziliană De Fasole Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare sau cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați 3/4 cană de ceapă tocată, ceapă verde și usturoi; gatiti si amestecati pana se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
3
Se toarnă fasolea înmuiată și se umple cu suficientă apă pentru a acoperi fasolea cu 3 inci. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe neacoperit timp de 2 ore sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
4
În timp ce fasolea se gătește, puneți jareții de șuncă într-o oală mai mică cu 1/4 cană de ceapă tocată. Acoperiți cu apă și fierbeți, până când carnea se scoate ușor din os, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Se scurge și se adaugă la fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
6
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Așezați șunca, slănina și ceapa rămasă într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8
Coaceți 15 minute sau până când amestecul este crocant.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Scurgeți amestecul de slănină și șuncă și adăugați la fasole. Se condimentează cu frunze de dafin, coriandru, sare și piper. Simmer descoperit 30 de minute mai mult. Se amestecă coriandru tocat și pătrunjel chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateExpert
Gata În11 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista