Feijoada (Tocană Braziliană De Fasole Neagră)

Feijoada (Tocană Braziliană De Fasole Neagră)
Feijoada (tocană braziliană de fasole neagră) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 286 calorii, 18g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore. 410 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați jareți de șuncă, ulei de măsline, coriandru măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Feijoada, Tocană Braziliană De Fasole Neagră, Feijoada braziliană {carne de porc gătită lent și tocană de fasole neagră}, și Tocană Braziliană De Fasole Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare sau cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați 3/4 cană de ceapă tocată, ceapă verde și usturoi; gatiti si amestecati pana se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Se toarnă fasolea înmuiată și se umple cu suficientă apă pentru a acoperi fasolea cu 3 inci. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe neacoperit timp de 2 ore sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
În timp ce fasolea se gătește, puneți jareții de șuncă într-o oală mai mică cu 1/4 cană de ceapă tocată. Acoperiți cu apă și fierbeți, până când carnea se scoate ușor din os, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Se scurge și se adaugă la fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
6
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Așezați șunca, slănina și ceapa rămasă într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Coaceți 15 minute sau până când amestecul este crocant.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scurgeți amestecul de slănină și șuncă și adăugați la fasole. Se condimentează cu frunze de dafin, coriandru, sare și piper. Simmer descoperit 30 de minute mai mult. Se amestecă coriandru tocat și pătrunjel chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateExpert
Gata În11 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista