Feijoada (Tocană Braziliană De Fasole Neagră)

Feijoada (tocană braziliană de fasole neagră) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 286 calorii, 18g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore. 410 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați jareți de șuncă, ulei de măsline, coriandru măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Feijoada, Tocană Braziliană De Fasole Neagră, Feijoada braziliană {carne de porc gătită lent și tocană de fasole neagră}, și Tocană Braziliană De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală mare sau cuptor olandez.
Adăugați 3/4 cană de ceapă tocată, ceapă verde și usturoi; gatiti si amestecati pana se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Se toarnă fasolea înmuiată și se umple cu suficientă apă pentru a acoperi fasolea cu 3 inci. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe neacoperit timp de 2 ore sau până se înmoaie.
În timp ce fasolea se gătește, puneți jareții de șuncă într-o oală mai mică cu 1/4 cană de ceapă tocată. Acoperiți cu apă și fierbeți, până când carnea se scoate ușor din os, aproximativ 1 oră.
Se scurge și se adaugă la fasole.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Așezați șunca, slănina și ceapa rămasă într-un vas de copt.
Coaceți 15 minute sau până când amestecul este crocant.
Scurgeți amestecul de slănină și șuncă și adăugați la fasole. Se condimentează cu frunze de dafin, coriandru, sare și piper. Simmer descoperit 30 de minute mai mult. Se amestecă coriandru tocat și pătrunjel chiar înainte de servire.