Fazani prăjiți cu ierburi cu andive și piure de hrean

Fazani prăjiți cu ierburi cu andive și piure de hrean
Fazanii prăjiți cu ierburi cu andive și piure de hrean durează aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 132 calorii, 1g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,03 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Este adus la tine de mâncare și vin. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, piper, hrean și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fazani prăjiți cu umplutură de stridii, Filet de porc cu crustă de ierburi cu cartofi noi prăjiți cu hrean, și Vin Roșu-Filet De Vită Marinat, Prăjit, Cu Cremă De Ierburi-Hrean.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie acoperită, fierbeți hreanul cu 2 căni de apă, zahărul și un vârf mare de sare până când hreanul este fraged, 30 de minute; se scurge bine. Într-un robot de bucătărie, curățați hreanul cu crme frache. Răsturnați piureul într-un castron mic și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Într-un castron mic, amestecați untul cu cimbru, rozmarin și salvie și condimentați cu sare și piper. Frecați 11/2 linguri de unt de plante sub pielea fiecărui fazan. Frecați restul de 1 lingură de unt de plante pe tot exteriorul păsărilor și condimentați cu sare și piper. Puneți 2 sferturi de lămâie în fiecare cavitate și legați picioarele cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Puneți fazanii pe un suport Uns cu ulei într-o tigaie pe părțile laterale și prăjiți timp de 30 de minute. Întoarceți cu grijă păsările pe cealaltă parte și prăjiți timp de 30 de minute. Întoarceți pieptul fazanilor în sus și prăjiți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Se toarnă sucurile cavității în tigaia de prăjire, apăsând ușor pe lămâie pentru a elibera sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Transferați fazanii pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
7
Setați tigaia de prăjire peste 2 arzătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Adăugați restul de 1 cană de apă și fierbeți, răzuind bucățile maro, până se reduce la 3/4 cană, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
9
Se toarnă sucurile într-o cratiță mică și se condimentează cu sare și piper. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
10
Sculptați fazanii și aranjați pe farfurii. Folosind 2 linguri de supă, scoateți piureul de hrean în ovale îngrijite și așezați-le lângă fazan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
11
Se toarnă sucurile de tigaie peste fazan și se servește cu andivele caramelizate cu mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista