Fazani prăjiți cu ierburi cu andive și piure de hrean

Fazani prăjiți cu ierburi cu andive și piure de hrean
Fazanii prăjiți cu ierburi cu andive și piure de hrean durează aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 132 calorii, 1g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,03 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Este adus la tine de mâncare și vin. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, piper, hrean și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fazani prăjiți cu umplutură de stridii, Filet de porc cu crustă de ierburi cu cartofi noi prăjiți cu hrean, și Vin Roșu-Filet De Vită Marinat, Prăjit, Cu Cremă De Ierburi-Hrean.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie acoperită, fierbeți hreanul cu 2 căni de apă, zahărul și un vârf mare de sare până când hreanul este fraged, 30 de minute; se scurge bine. Într-un robot de bucătărie, curățați hreanul cu crme frache. Răsturnați piureul într-un castron mic și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într-un castron mic, amestecați untul cu cimbru, rozmarin și salvie și condimentați cu sare și piper. Frecați 11/2 linguri de unt de plante sub pielea fiecărui fazan. Frecați restul de 1 lingură de unt de plante pe tot exteriorul păsărilor și condimentați cu sare și piper. Puneți 2 sferturi de lămâie în fiecare cavitate și legați picioarele cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Puneți fazanii pe un suport Uns cu ulei într-o tigaie pe părțile laterale și prăjiți timp de 30 de minute. Întoarceți cu grijă păsările pe cealaltă parte și prăjiți timp de 30 de minute. Întoarceți pieptul fazanilor în sus și prăjiți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Se toarnă sucurile cavității în tigaia de prăjire, apăsând ușor pe lămâie pentru a elibera sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
6
Transferați fazanii pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
7
Setați tigaia de prăjire peste 2 arzătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
8
Adăugați restul de 1 cană de apă și fierbeți, răzuind bucățile maro, până se reduce la 3/4 cană, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Se toarnă sucurile într-o cratiță mică și se condimentează cu sare și piper. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
10
Sculptați fazanii și aranjați pe farfurii. Folosind 2 linguri de supă, scoateți piureul de hrean în ovale îngrijite și așezați-le lângă fazan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
11
Se toarnă sucurile de tigaie peste fazan și se servește cu andivele caramelizate cu mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista