Fazani prăjiți cu ierburi cu andive și piure de hrean
Fazanii prăjiți cu ierburi cu andive și piure de hrean durează aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 132 calorii, 1g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,03 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Este adus la tine de mâncare și vin. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, piper, hrean și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fazani prăjiți cu umplutură de stridii, Filet de porc cu crustă de ierburi cu cartofi noi prăjiți cu hrean, și Vin Roșu-Filet De Vită Marinat, Prăjit, Cu Cremă De Ierburi-Hrean.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie acoperită, fierbeți hreanul cu 2 căni de apă, zahărul și un vârf mare de sare până când hreanul este fraged, 30 de minute; se scurge bine. Într-un robot de bucătărie, curățați hreanul cu crme frache. Răsturnați piureul într-un castron mic și condimentați cu sare.
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-un castron mic, amestecați untul cu cimbru, rozmarin și salvie și condimentați cu sare și piper. Frecați 11/2 linguri de unt de plante sub pielea fiecărui fazan. Frecați restul de 1 lingură de unt de plante pe tot exteriorul păsărilor și condimentați cu sare și piper. Puneți 2 sferturi de lămâie în fiecare cavitate și legați picioarele cu sfoară.
Puneți fazanii pe un suport Uns cu ulei într-o tigaie pe părțile laterale și prăjiți timp de 30 de minute. Întoarceți cu grijă păsările pe cealaltă parte și prăjiți timp de 30 de minute. Întoarceți pieptul fazanilor în sus și prăjiți timp de 10 minute.
Se toarnă sucurile cavității în tigaia de prăjire, apăsând ușor pe lămâie pentru a elibera sucul.
Transferați fazanii pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Setați tigaia de prăjire peste 2 arzătoare.
Adăugați restul de 1 cană de apă și fierbeți, răzuind bucățile maro, până se reduce la 3/4 cană, aproximativ 3 minute.
Se toarnă sucurile într-o cratiță mică și se condimentează cu sare și piper. Păstrați cald.
Sculptați fazanii și aranjați pe farfurii. Folosind 2 linguri de supă, scoateți piureul de hrean în ovale îngrijite și așezați-le lângă fazan.
Se toarnă sucurile de tigaie peste fazan și se servește cu andivele caramelizate cu mere.