Fazanul la grătar cu sos Dijon-tarhon necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 700 de calorii, 73G de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 7,88 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, oțet balsamic, chervil și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce e bine. Încercați Pui la grătar Dijon și tarhon, Tarhon La Grătar-Coapse Dijon, și Somon cu sos de tarhon Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați uleiul, sucul și piperul într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Suc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Adăugați bucăți de fazan; sigilați și marinați la frigider 1 oră, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fazan
3
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Combinați oțet de șampanie, vin, oțet balsamic, tarhon și chervil; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 4 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De șampanie
Oțet Balsamic
Tarhon
Chervil
Vin
5
Se ia de pe foc.
6
Adăugați muștar și unt, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Scoateți fazanul din pungă și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Fazan
8
Așezați fazanul pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 2 1/2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat, ungând frecvent cu amestec de oțet.