Fazan fiert cu cidru cu ceapă perlată și mere

Fazan fiert cu cidru cu ceapă perlată și mere
Fazanul fiert cu cidru cu ceapă perlată și mere necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.89 pe portie. O porție conține 192 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, măr Granny smith, mere granny smith și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fazan fiert cu cidru cu ceapă perlată și mere, Cidru de mere-picioare de rață fierte cu stafide și ceapă perlată, și Porc fiert cu cidru tare cu mere și ceapă.

Instrucțiuni

1
În blender, combinați ulei de măsline, ghimbir, tarhon, suc de portocale, coajă, sare și piper și pur și pur până se omogenizează. Într-un castron mare, combinați marinada și fazanul și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați peste noapte sau până la 48 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MarinadaMarinada
FazanFazan
TarhonTarhon
GhimbirGhimbir
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
1
În cuptorul olandez foarte mare la foc moderat, încălziți uleiul de măsline până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scoateți bucățile de fazan din marinată, răzuind excesul și presărați sare și 1/2 linguriță piper. Lucrând în loturi, căutați bucăți de fazan până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FazanFazan
PiperPiper
SareSare
3
Transferați pe un platou căptușit cu prosop de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Preîncălziți cuptorul la 325 buc.F. Îndepărtați tot uleiul cu excepția a 1 lingură din tigaie, lăsând bucăți rumenite în partea de jos și puneți tigaia la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Se adaugă untul și se încălzește până se topește. Se amestecă ceapa, frunza de dafin, semințele de fenicul, sarea, restul de 1/2 linguriță de piper și zahărul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este bine caramelizata, 30 pana la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UntUnt
CeapăCeapă
PiperPiper
ZahărZahăr
SareSare
6
Întoarceți fazanul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FazanFazan
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați bulion de pui, cidru și vin. (Lichidul trebuie să acopere jumătate din bucățile de fazan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
FazanFazan
CidruCidru
VinVin
8
Adăugați mai mult bulion de pui, dacă este necesar.) Ridicați căldura la mare și aduceți lichidul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
9
Adăugați mere, acoperiți și transferați oala în cuptor. Fierbeți, întorcând bucățile de fazan ocazional, până când carnea este gătită și fragedă, 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FazanFazan
MărMăr
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Folosind clești sau lingură cu fante, transferați fazanul pe platou și acoperiți cu folie pentru a vă menține cald. Puneți oala la foc mare și aduceți sucurile de tigaie la fiert. Se fierbe, neacoperit, până când sosul este bine redus și îngroșat, aproximativ 25 de minute. Gustați și adăugați sare și piper suplimentar, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FazanFazan
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
CleșteClește
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Aduceți oală medie de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa de perle și fierbeți, neacoperită, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
3
Scurgeți și rulați sub apă rece până când se răcește suficient pentru a se descurca; alunecați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
În tigaie mică la foc moderat, încălziți uleiul până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapă, mere, zahăr, sare și piper și amestecați pentru a combina. Căutați, scuturând tigaia ocazional, până când ceapa și merele sunt aurii închise, aproximativ 10 minute. Se amestecă cidrul de mere, răzuind orice bucăți rumenite în tigaie. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți până când ceapa este fragedă cu furculița, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
MărMăr
CeapăCeapă
PiperPiper
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Puneți o parte din sos peste fazan și garnisiți cu ceapă, mere și tarhon tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FazanFazan
TarhonTarhon
MărMăr
CeapăCeapă
SosSos
2
Serviți sos suplimentar alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista