Fazan copt în sos

Fazan copt în sos
Fazanul copt în sos ar putea fi exact felul principal pe care îl căutați. Această rețetă are 6 porții și costă 1,94 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 783 de calorii . O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr brun, supă de pui, apă și jumătăți de piept de cocoș de munte. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Cu un scor de 51% , acest fel de mâncare este bun. Încercați Friptura de vită cu sos de legume , Biscuiți cu sos pentru micul dejun și Friptura de hamburger în stil coreean cu sos de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina și zahărul brun; adăugați bucățile de fazan, una câte una, și agitați pentru a le acoperi. Într-o tigaie mare, la foc mediu, rumeniți fazanul pe ambele părți în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Transferați într-o tavă de copt unsă cu unt, de 33 cm x 23 cm.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Combină supa, apa și bulionul până se omogenizează; toarnă peste fazan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
4
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Presărați cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Coaceți încă 5-10 minute sau până când sucul iese limpede.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se servește cu cartofi sau orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista