Fava Bean Dip
Fava Bean Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 253 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți coriandru, sare, fava și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina în seara asta: salată de fasole Fava, sparanghel și fasole verde, Falafel De Fasole Fava, și Ful Medames (Fava Bean Dip).
Instrucțiuni
Puneți-le într-o cratiță mare și adăugați suficientă apă proaspătă pentru a acoperi. Se toacă grosier 1 din ceapă și 3 căței de usturoi și se adaugă în tigaie. Aduceți la fierbere, îndepărtând orice spumă. Reduceți căldura și acoperiți. Fierbeți 1 oră sau până când fasolea este moale.
Scurgeți fasolea și legumele, rezervând lichidul de gătit.
Transferați amestecul într-un robot de bucătărie și adăugați coriandru, pătrunjel, mentă și chimen. Pur, adăugând suficient lichid de gătit rezervat pentru a umezi amestecul. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați într-un vas și păstrați-l la cald.
Între timp, feliați ceapa rămasă.
Încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, timp de aproximativ 12 minute, sau până când sunt aurii închise și ușor caramelizate. Se toacă usturoiul, se amestecă în ceapă și se gătește încă 1 minut.
Întindeți ceapa prăjită și usturoiul peste pur și stropiți cu sucul de lămâie și uleiul rămas.
Se ornează cu coriandru și pătrunjel suplimentar și se servește.
Întindeți ceapa prăjită și usturoiul peste pur și stropiți cu sucul de lămâie și uleiul rămas.
Se ornează cu coriandru și pătrunjel suplimentar și se servește.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;