Fasolea verde a lui Daphne
Fasolea verde a lui Daphne ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 283 calorii, 14g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sos adobo, apă, fasole și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, Pizza cu brânză Daphne Oz Broccoli, și Savurând noua carte a lui Daphne Oz + supă de linte marocană.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand slanina este crocanta, 6 pana la 8 minute.
Scoateți slănina pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie pentru a se scurge. Rezervați 1 lingură de grăsime de slănină din tigaie, aruncând restul. Întoarceți grăsimea de slănină rezervată în tigaie și încălziți. Gatiti si amestecati ceapa, usturoiul si ardeiul chipotle in grasimea de bacon incalzita pana cand usturoiul este parfumat, 1-2 minute.
Adăugați sosul adobo și roșiile; gatiti inca 2 minute. Se amestecă fasolea verde, apa, mierea, sarea condimentată și piperul. Aduceți amestecul la fierbere, acoperiți tigaia, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când fasolea verde este fragedă, 30 până la 40 de minute.
Presărați bucățile de slănină și sucul de lămâie peste fasolea verde.