Fasolea coaptă a mătușii Ro ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.68 pe portie. O porție conține 980 calorii, 39G de proteine, și 34G de grăsime. 440 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de slănină, fasole coaptă, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, care este mare. Încercați Fasolea la grătar a mătușii Patti, Dovlecelul galben copt al mătușii Fanny, și Cele mai bune fasole la grătar și încă 5 fasole la cuptor de iubit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se scurge pe prosoape de hârtie, se sfărâmă și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Scurgeți grăsimea de slănină din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Folosind aceeași tigaie, gătiți carnea de vită măcinată și ceapa la foc mediu, amestecând până când carnea nu mai este roz, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
Ceapă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scurgere.
6
Transferați carnea de vită măcinată într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
7
Adăugați fasolea pinto, fasolea de unt, fasolea coaptă cu carne de porc, sos de grătar, ketchup și zahăr brun în amestecul de carne de vită măcinată; se amestecă pentru a se amesteca bine. Acoperiți și gătiți timp de 4 ore la înălțime. Completați fiecare porție cu slănină mărunțită.