Fasolea coaptă a mătușii Ro

Fasolea coaptă a mătușii Ro
Fasolea coaptă a mătușii Ro ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.68 pe portie. O porție conține 980 calorii, 39G de proteine, și 34G de grăsime. 440 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de slănină, fasole coaptă, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, care este mare. Încercați Fasolea la grătar a mătușii Patti, Dovlecelul galben copt al mătușii Fanny, și Cele mai bune fasole la grătar și încă 5 fasole la cuptor de iubit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se scurge pe prosoape de hârtie, se sfărâmă și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Scurgeți grăsimea de slănină din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Folosind aceeași tigaie, gătiți carnea de vită măcinată și ceapa la foc mediu, amestecând până când carnea nu mai este roz, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
CeapăCeapă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scurgere.
6
Transferați carnea de vită măcinată într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
7
Adăugați fasolea pinto, fasolea de unt, fasolea coaptă cu carne de porc, sos de grătar, ketchup și zahăr brun în amestecul de carne de vită măcinată; se amestecă pentru a se amesteca bine. Acoperiți și gătiți timp de 4 ore la înălțime. Completați fiecare porție cu slănină mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Fasole De UntFasole De Unt
Fasole La CuptorFasole La Cuptor
Zahăr BrunZahăr Brun
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Fasole PintoFasole Pinto
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista