Fasole și Salsa Verde este un fără gluten, fără lactate și pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 3. O porție conține 706 calorii, 36g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Dacă aveți la îndemână salsa verde, capere, fasole și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salsa Verde pui cu fasole neagră, Sopi vegani cu fasole prăjită și Salsa Verde, și Pâine plată de pui cu Salsa Verde, fasole albă și porumb pentru rețete similare.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Stoltz organic Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.