Fasole și orez din Caraibe
Reteta fasole Caraibe și orez este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare din America Centrală. Pentru $1.06 pe portie, veți obține o garnitură care servește 7. O porție conține 611 calorii, 12g de proteine, și 40g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte de cocos, ceapă verde, carne de porc sărată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Orez și fasole din Caraibe, Orez și fasole din Caraibe, și Orez Și Fasole Din Caraibe.
Instrucțiuni
Așezați fasolea într-un cuptor olandez; adăugați apă la 2 inci deasupra fasolei. Înmuiați 8 ore.
Aduceți fasolea și următoarele 3 ingrediente la fiert în cuptorul olandez. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute sau până când fasolea este fragedă.
Adăugați orez și următoarele 5 ingrediente; reveniți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până când orezul este fraged.
Scoateți și aruncați carnea de porc; se amestecă ceapa verde.
* 2 lingurite habanero sos fierbinte poate fi sustituit pentru 1/2 habanero chile piper.